• −27%
  • Otsas

Voolikupooli komplekt seinale Roll-Up XL-35m, valge, Gardena

9704743-01
4078500052078
234,06 €
170,86 € -27%
KM-ga
Otsas

Ostes selle toote on võimalik koguda kuni 17 lojaalsuspunkti. Teie lojaalsuspunktide jääk oleks kokku 17 punkti mille saab konverteerida sooduskupongiks 1,70 €.


Suurte aedade mugav niisutamine seinale paigaldatud voolikukarbi RollUp XL abil

Seinale paigaldatav Hose Box RollUp XL muudab suure aia kastmise meeldivaks ja lihtsaks. Kinnitate kompaktse voolikuhoidiku püsivalt oma maja seinale ja ühendate selle ühendusvooliku abil kraaniga. Tänu 35 meetri pikkusele voolikule ja 180° pööratavale voolikukarbile on taimede kastmine nauding, mitte tüütu. Voolikurull järgib teie liikumissuunda ja hoiab ära vooliku paindumise või sõlme vajumise. Pärast seda, kui olete vooliku kastmiseks soovitud pikkuseni välja tõmmanud, haaravad eriti lühikesed lukustuspunktid automaatselt vooliku kinni ja kinnitavad selle kohe pärast peatumist. Vooliku otsast kergelt tõmmates vabastatakse lukustusmehhanism ja integreeritud terasvedru kerib pikendatud aiavooliku täielikult automaatselt, usaldusväärselt ja ühtlaselt teie jaoks üles. Tänu uuenduslikule RollControl tehnoloogiale on tagasitõmbamine eriti turvaline ja kontrollitud. Integreeritud voolikujuhik tagab, et voolik keritakse kokku korralikult ja ühtlaselt, ilma sassi minemata. Voolikukarbi kraan ja voolikuühendused on osa Original GARDENA süsteemist, nii et saate igal ajal kinnitada teisi GARDENA kastmistarvikuid. GARDENA düüsid on alati käepärast: need saab ruumi säästmiseks kinnitada seinakinnituse alla ja seal hoiustada. Kvaliteetne materjal on UV- ja külmakindel, kaitstud ilmastikukahjustuste eest ning seetõttu kasutatav aastaringselt. Lisaks on voolikuhoidla turvatud vargusvastase seadmega. Seinale paigaldatava voolikukarbi rulliga on kaasas kõik vajalikud ühendus- ja montaažiosad: seinakonsool, ühendusvoolik, kõik vajalikud GARDENA süsteemi originaalosad ja kahe erineva pihustusjoa valikuga otsik. GARDENA annab kvaliteetsele voolikuhoidlale viieaastase garantii. Kastmine, mis on alati kasutusvalmis – GARDENA seinale paigaldatava voolikukastiga RollUp XL.

Tehnilised andmed

Kaasasolevad komponendid 1x seinale paigaldatav voolikukarp RollUp XL, 1x seinakinnitus kaasas. Kruvid, 1x 1,5m ühendusvoolik, 3x kraanipistik, 1x voolikupistik, 1x veepea, 1x puhastusotsik

Vooliku pikkus 35 m

Vooliku läbimõõt 13 mm

Külmakaitse Jah

Garantii aastates (pärast registreerimist) 5

Powered Kevad

9704743-01