• −17%
  • Uus toode

Universaalne võrk "UNINET", 30g/m2, võrk 14x16mm, 1,5x100m

AS-UN3015100
5907544452164
59,65 €
49,51 € -17%
KM-ga
Tellimisel, tarneaeg 2-5 nädalat

Ostes selle toote on võimalik koguda kuni 4 lojaalsuspunkti. Teie lojaalsuspunktide jääk oleks kokku 4 punkti mille saab konverteerida sooduskupongiks 0,40 €.


Universaalne võrk UNINET. Kerge, painduv ja deformatsioonikindel.

Rakendus:
- aiakaitse muttide vastu
- vehklemine loomapuurides ja jalutuskäikudes

Spetsifikatsioon:
- võrgusilma mõõdud: 14mm x 16mm (võimalik augu laiuse hälve kuni 1,5mm)
- vastupidav UV-le, külmale ja muudele atmosfääriteguritele
- valmistatud polüpropüleenist

Siin on mõned polüpropüleenist valmistatud moolivõrgu kasutamise eelised:

Korrosiooni- ja ilmastikukindlus: polüpropüleen on materjal, mida iseloomustab kõrge vastupidavus korrosioonile ja ilmastikutingimustest põhjustatud lagunemisele. Polüpropüleenvõrk säilitab oma omadused ka vihma, lume või UV-kiirguse käes.

Kerge: polüpropüleen on kerge materjal, mis muudab mutivõrgu transportimise, paigaldamise ja käsitsemise lihtsamaks. See on oluline eelis, eriti aiatööde puhul.

Vastupidavus kemikaalidele: polüpropüleen on vastupidav paljudele kemikaalidele, mistõttu sellest materjalist valmistatud võrk sobib kasutamiseks erinevates keskkondades, sealhulgas erineva keemilise koostisega pinnases.

Vastupidavus ja tugevus: Polüpropüleenist moolivõrgud on üldiselt vastupidavad ja vastupidavad rebenemisele või mehaanilistele kahjustustele.

Paindlikkus: polüpropüleen on painduv materjal, mis võib olla kasulik võrgu vormimisel konkreetse kasvukoha kuju või taimede ümber paigutamise jaoks.

AS-UN3015100