• −23%

Turvasaapad Uvex 2 Xenova S3 SRC, suurus 39

TM-UV9556239
4031101746197
3 tk
218,05 €
167,90 € -23%
KM-ga | Tarneaeg 2-5 tööpäeva
Laos

Ostes selle toote on võimalik koguda kuni 16 lojaalsuspunkti. Teie lojaalsuspunktide jääk oleks kokku 16 punkti mille saab konverteerida sooduskupongiks 1,60 €.


Metallivaba universaal: uued uvex 2 xenova® turvajalatsid

Parem mugavus, garanteeritud kaitse ja atraktiivne disain: uus uvex 2 xenova®. Täiesti metallivabad turvajalatsid on nüüd veelgi mugavamad kanda. Täiustatud istuvus, kergem kaal ja optimaalne polsterdus, hingavus ja polsterdus suurendavad oluliselt kandja mugavust. Uued universaalkered ei tundu mitte ainult mugavamalt, vaid ka stiilsemad ja värvilisemad. Värvilised aksessuaarid ja erksinine, punane või roheline välistald muudavad uvex 2 xenova® moeka pilgupüüdja. Tõestatud turvaelemendid, nagu metallivaba ja läbitungimiskindel uvex xenova® vahetald ja uvex xenova® plastikust varbakate, täiendavad nende turvajalatsite suurepäraseid omadusi. Kaitse, stiili ja mugavuse kombinatsioon teeb uuest uvex 2 xenova®-st populaarse universaalseadme sise- ja välistöödel, näiteks masina- ja taimeehituses, metallitöös või käsitöös.

Üldised omadused

Tallamaterjalid ei sisalda silikoone, plastifikaatoreid ega muid värvi niisutavaid aineid.

Kuumakindel silmusnöörimissüsteem ja kaks paari nöörimiskonkse.

Kaitsefunktsioonid

Turvasaapad vastavad ESD spetsifikatsioonidele ja lekkekindlus on alla 35 megaoomi.

Metallivaba uvex xenova® varbakate – kompaktne disain, anatoomiline kuju, hea külgstabiilsus, soojusjuhtivus puudub; mittemetallist, läbitungimiskindel vahetald vastavalt uusimatele ohutusstandarditele, ei piira jalatsi painduvust.

Ergonoomilise disainiga välistald on valmistatud kahetihedusest polüuretaanist, millel on suurepärane libisemiskindlus

Uvex
TM-UV9556239
3 tk