• −17%

Okaspuude kastmissüsteem taimeriga WATER FLOW DRIP - 50m

DSWWF50-SET2-T
5907544441618

Komplekt sisaldab 50 meetrit tilkvoolikut, kastmistaimerit ja 87 detaili. Tilgutid asuvad iga 33cm tagant ning neis on unikaalne labürint mis vähendab veekulu. Sobib ideaalselt okaspuude (sh elupuude), lillede ja viljapuude jaoks.

4 tk
52,34 €
43,44 € -17%
KM-ga | Tarneaeg 2-5 tööpäeva
Laos

Ostes selle toote on võimalik koguda kuni 4 lojaalsuspunkti. Teie lojaalsuspunktide jääk oleks kokku 4 punkti mille saab konverteerida sooduskupongiks 0,40 €.


Tilkkastmissüsteemide kasutamine on aianduses mõistlik lähenemine taimede kastmise jaoks. Selline kastmisviis võimaldab Teil veega varustada taime juurestikku. Tilgutusvoolikut kasutatakse laialdaselt taimede, viljapuuaedade, lilleaedade niisutamiseks.
Komplekt sisaldab 50 meetrit tilkvoolikut ja 87 detaili mis võimaldavad voolikut vabalt paigutada. Tilgutite omavaheline kaugus on 33 cm. Tilgutitel on unikaalne labürint mis vähendab veekulu vooliku pikkuse suurenemisel.
Torusse sisseehitatud rõhualandajad kompenseerivad rõhku tänu spetsiaalsele labürindile, mille kaudu vesi voolab tilgutisse.
Tilgutite asukohtades on torul laiendatud läbimõõt mis takistab tilgutite ummistumist.
Tilkvoolik on vastupidav ka putukate suhtes. Vooliku saab hooaja lõpus ära võtta ja paigaldada uuel aastal uuesti. Te võite ka vooliku talveks oma asukohta jätta, kuid siis tuleks see eelnevalt veest tühjaks teha.
Tilkvoolik on valmistatud kõrgekvaliteedilisest polüetüleenist, mis on vastupidav UV kiirgusele ja kergete kemikaalide negatiivsele mõjule.
Sobib väga hästi aedadesse, lillepeenrale ja viljapuude jaoks, samuti ka elupuudele.

Omadused:
- komplekt sisaldab 50 meetrit tilkvoolikut ja 87 detaili, mis võimaldavad vabalt vooliku paigaldust
- tilgutid asuvad iga 33cm tagant
- tilgutil on ainulaadne labirünt mis vähendab veekulu vooliku pikkuse suurenemisel
- töörõhk 0,5 - 3 baari
- ühe tilguti efektiivsus on 2 l/h (veesurve 1 bar puhul)
- võimaldab suurte pindade kastmist
- vähendab veekulu
- võimalus ühendada veetrassiga
- võimaldab detailide ühendamist soovitud viisil
- taimer võimaldab seadistada kastmine sobivale ajale

DSWWF50-SET2-T
4 tk