• −27%

Juurestiku kasvustimulaator Atami B'cuzz 500ml

54058152
8719244306114
3 tk
42,73 €
31,19 € -27%
KM-ga | Tarneaeg 2-5 tööpäeva
Laos

Ostes selle toote on võimalik koguda kuni 3 lojaalsuspunkti. Teie lojaalsuspunktide jääk oleks kokku 3 punkti mille saab konverteerida sooduskupongiks 0,30 €.


Atami B´Cuzz root Stimulator on lisand, mis aitab stimuleerida taimede juurte arengut. See stimulaator võimaldab teil saavutada taimede juurte plahvatusliku kasvu. Terved juured tagavad terved lehed ja õied.

Juurestimulaatori B'Cuzzi eelised:

Optimaalne juurte areng

Massiivsete, pikkade ja tervete juurte moodustumine

Hoiab ära mullahaigused

Suurendab mikroobide elutegevust pinnases

Rakendus:

Ideaalselt kasutatakse eeljuurdunud pistikute jaoks.

Atami soovitab seejärel kasutada B'Cuzz Universal Boosterit, mis on kohandatud teie kultuurile: pinnasele, hüdro- või kookospuule.

Kasutusperiood:

Kasutage iga päev kasvutsükli esimese kahe nädala jooksul.

B'cuzz Root Stimulator tagab tugevad juured vee ja toitainete optimaalseks imendumiseks ja transpordiks. Mida rohkem juuri, seda rohkem peab taim mullaga ühendust hoidma ja/või kõiki toitaineid mullast ülejäänud taimele transportima.

See universaalne juure stimulaator parandab juurte arengut ja kasvu ning taimede vastupanuvõimet kahjuritele. Terved juured ankurdavad taime substraadi külge, nii et ta suudab hiljem palju suuremaid õisi ja vilju toetada. B'cuzz Root Stimulator koosneb rasv-, amino- ja humiinhapetest ning taimeekstraktidest.

Sobilik:

Erinevat tüüpi köögiviljad ja puuviljad nagu kartul ja bataat. Seda saab kasutada ka õitsevate dekoratiivtaimede (nt krüsanteem, tulbid, muskari) õitsemiseks. Vajalikku annust saab mõõta, et see vastaks üksikute taimede või põllukultuuride vajadustele.

Annustamine; 0,5-1 ml liitri vee kohta - 0,5-1:1000

Koostis (m/m)

NPK 1-5-2

1,07% vees lahustuv lämmastik (N).

4,83% vees lahustuv fosforanhüdriid (P2O5).

1,99% vees lahustuv kaaliumoksiid (K2O).

54058152
3 tk