• Otsas

Gusto Molluskitsiid 500g

G500
Gusto on mõeldud nälkjate ja tigude tekitatava kahju vähendamiseks põllumajandus- ja aiandussaaduste kasvatamisel: söödapeet, kartus, sibul, šalottsibul, lillkapsas, brokkoli, rooskapsas, peakapsas, herned ja oad (kuivas ja värskeks tarbmiseks), tomat, baklažaan (kasvatatud põllul ja kasvuhoones), maasikas, aia- ja ilutaimed (külvatud ja istutatud), lilled, puuvilja- ja marjakultuuride puukoolid.
10,50 €
KM-ga
Otsas

Ostes selle toote on võimalik koguda kuni 1 lojaalsuspunkt. Teie lojaalsuspunktide jääk oleks kokku 1 punkt mille saab konverteerida sooduskupongiks 0,10 €.


Üldteave: Metaldehüüd, Gusto® toimeaine, toimib kontaktselt ja seedetrakti kaudu. Pärast graanuli allaneelamist või pärast jalgade kokkupuudet sellega reageerivad nälkjad ja teod metaldehüüdi imendumisele ülemäärase lima koguse sekretsiooniga. Suurenenud limasekretsioon põhjustab nälkja ja teo dehüdratsiooni. Samuti on ka naha kaitse, liikumise ja seedimise funktsioonid häiritud, kuna need on otseses sõltuvuses piisava lima koguse moodustumisest. Veekeskkond ei neutraliseeri metaldehüüdi mõju.
Kasutusjuhised: Gusto® on granuleeritud peibutussööda preparaat, mis sisaldab toimeainena 30 g/kg metaldehüüdi. Maksimaalne annus igat liiki taimedele ja kasutustele on 60 g/100 m2 ühe kasutuskorra kohta. Maksimaalne lubatud kasutuskordade arv on kaks. Suurim aastane annus samas piirkonnas on 120 g/100 m2.
G500