• −27%

Kasvatuspott UGro Coconut kookossubstraat mükoriisaga 9L

46296004
3700688563008
8 tk
8,34 €
6,09 € -27%
KM-ga | Tarneaeg 2-5 tööpäeva
Laos

Selle tootega ei ole võimalik lojaalsuspunkte koguda


UGro Pot 9L on painduv lillepoti kott, mis sisaldab 900g veetustatud kookosklotsi, mis koosneb 40% kookosturbast, 30% kiududest ja 30% laastudest. Selle põhjas on äravoolu hõlbustamiseks augud. Selle väliskest on töödeldud suurepärase UV-stabiilsuse saavutamiseks. See võimaldab saada kuni 9 liitrit kookosturvast vaid 2 liitri veega.

UGro Pot9 = 9 liitrit = 0,32 kuupjalga = 2,38 gallonit.

Kookosubstraat on kookospähkli koore jahvatamise ja järjestikuse töötlemise tulemus ning seda saab kasutada alternatiivina traditsioonilistele substraatidele. Sellel on suurepärased vettpidavad ja õhutavad omadused, mis soodustavad juurestiku ja taime kiiret kasvu. Olles jätkusuutlik ja biolagunev orgaaniline materjal, on see looduslikult rikas trihhoderma poolest, mikroorganismist, mis võitleb juuremädaniku vastu ja stimuleerib teie taime kasvu.

UGro Pot 9L eelised:

Lillepotti pole vaja! Kott on loodud otse selles kasvama.

See on praktiline ja lihtne kaasas kanda.

See sobib igat tüüpi kasvatamiseks nii avamaal kui ka siseruumides.

Ideaalne püsikultuuride kasvatamiseks.

UGro, esmaklassilise kvaliteediga Coco

UGro on kvaliteetsete kookosubstraatide sari, mis ei sisalda turvast, on biolagunev ja keskkonda säästev. See loodi selleks, et saaksite saavutada paremaid tulemusi juurdumisel, kasvatamisel ja

oma taimi õitsema, kaitstes samal ajal keskkonda. UGro kasutamisega ei vähenda te mitte ainult oma süsiniku jalajälge, vaid aitate ka säilitada rabasid, mis on koduks paljudele haruldastele organismidele ning pakuvad elupaika paljudele lindudele, kiilidele ja teistele taimedele.

Kookoskiul on palju looduslikke omadusi, mis tagavad teie põllukultuurile parimad kasvutingimused:

Sellel on suurepärased vettpidavad ja õhutavad omadused, mis aitavad juurestikul ja taimel kiiremini kasvada.

See on looduslikult rikas trichodermas harzianum'i, mikroorganismi, mis võitleb juuremädaniku vastu ja stimuleerib teie taime kasvu.

Värske veega loputatuna on see patogeenivaba, lõhnavaba ning kivide, juurte ja muude lisanditeta.

Kõik UGro tooted on puhverdatud, mis tähendab, et neid on töödeldud lahusega, mis vähendab nende kaaliumi- ja naatriumisisaldust, et võimaldada kasutatud väetistel otse taimedele mõjuda.

Meie kasutatav tooraine pärineb India rannikust kaugel, mittesoolases keskkonnas asuvatest istandustest, vältides seega igasugust kokkupuudet soolase veega. See võimaldab meil tagada madala elektrijuhtivuse taseme (EC)

kõigis meie toodetes, alati sama esmaklassilise kvaliteediga, kott koti järel. Lisaks on kookoskiud pärast kasutamist lihtne ära visata. Kui sul on kodus kompostiprügikast, võid kiudaineid sinna visata. Või kui soovite,

võite lasta sellel ka oma aia põhjas loomulikul teel laguneda.

Nii lihtne see ongi!

46296004
8 tk