• −21%
  • Uus toode

Spinninguts Catana FX Tele 2,70m 14-40g

ZO-R-03313
8717009860475
10+ tk
92,01 €
72,69 € -21%
KM-ga
Laos

Ostes selle toote on võimalik koguda kuni 7 lojaalsuspunkti. Teie lojaalsuspunktide jääk oleks kokku 7 punkti mille saab konverteerida sooduskupongiks 0,70 €.


Shimano Catana Tele FX teleskoopspinningud ühendavad erakordse kvaliteedi, uusimad lahendused ja kaasaegse välimuse mugava lühikese transpordipikkusega. Mõõduka- ja kiiretoimeline Catana pakub mitmekülgsust kalastamiseks nii mage- kui merevees. Süsiniktoorikule ehitatud ritv sobib seljakotti pakkimiseks või auto pakiruumi jätmiseks ekspromptseks kalapüügiks.

Catana FX teleskoopridva süsiniktoorik on täiustatud Geofibre'iga, mis lisab tugevust. Tugevus on kasulik mudelite Ultra Light (UL) ja Light (L) puhul, kuna see lisab turvalisust suurte ja võimsate kalade püügil. Medium (M) ja Heavy (H) mudelid loovad täiendava võimsuse suurepäraseks kontrolliks.

Kõik mudelid on varustatud Shimano Hardlite juhikutega, mis on kerged, tugevad ja sobivad ideaalselt nii tamiilidele kui nööridele, mis mõjutavad ritvade toimet minimaalselt ja parandavad kalapüügil üldist jõudlust. Moodsa välimuse täiendamiseks on ergonoomiline VSS-stiilis rullialus sujuvalt paigaldatud kvaliteetsesse korgist käepidemesse.

Shimano
ZO-R-03313
10+ tk