• −27%

Hekilõikur teleskoopvarrega THS 42/18V P4A aku ja laadijaga Gardena

9705124-01
4078500054287
1 tk
237,47 €
173,35 € -27%
KM-ga | Tarneaeg 2-5 tööpäeva
Viimased tooted laos

Ostes selle toote on võimalik koguda kuni 17 lojaalsuspunkti. Teie lojaalsuspunktide jääk oleks kokku 17 punkti mille saab konverteerida sooduskupongiks 1,70 €.


Teleskoopkäepidemega akuhekilõikur kõrgete hekkide jaoks

Kõrged hekid kaitsevad privaatsust. Kuid kui neid tuleb kärpida, sooviksite peagi, et privaatsus poleks nii prioriteet, kuna see muudaks asja palju lihtsamaks. Kui te ei kasuta GARDENA akuga teleskoophekitrimmerit THS 42/18V P4A. See saab hõlpsasti hakkama isegi kolme meetri kõrguste hekkidega. Raputavatel redelitel lõikamine on minevik, võite alati kindlalt kahe jalaga kindlal pinnasel seista ja te ei pea kunagi muretsema toitekaablite pärast.

Tänu otse käepidemel olevale LED-indikaatorile olete alati kursis praeguse laetuse tasemega. Kaasasoleva akuga on tööaeg kuni 100 minutit või lõika 250 ruutmeetrit hekki.

Teleskooptrimmer kaalub koos sisestatud akuga 3,4 kilogrammi; selle käepide on ergonoomiline ja sellel on ideaalne raskuskese. See tähendab, et see sobib mugavalt ja kindlalt teie kätte isegi siis, kui teleskoopkäepide on täielikult välja sirutatud, võimaldades teil kasutada kogu kolme meetri ulatust. Kas teil on vaja hekki kärpida? Pole probleemi: trimmeri pead saab kallutada – funktsioon, mis on väga mugav ka pinnakatte lõikamisel. Te ei pea enam kummarduma ja see on lihtne põlvili.

Kuni 16 millimeetri paksused oksad ja oksad langevad ilma suurema pingutuseta; tera optimeeritud geomeetria tagab, et iga lõige tehakse tõhusalt ja puhtalt. Tänu 42-sentimeetrisele tera pikkusele saate oma hekid kiiresti kogu laiuses vormi.

Kui soovite oma teleskoophekilõikurit transportida või hoiustada, saate selle lihtsalt ja ilma tööriistadeta kaheks osaks jagada.

GARDENA akuga teleskoophekilõikur THS 42/18V P4A tarnitakse kasutusvalmis komplektina koos laadija ja 18 V POWER FOR ALL akuga. POWER FOR ALL ALLIANCE on juhtivate tootjate üks suurimaid kaubamärkidevahelisi akuliite. Aku ühildub seetõttu paljude muude tööriistadega kodus ja aias – see tähendab, et te ei pea enam iga toote jaoks seda ostma. Säästate raha ja olete alati paindlik! Passion powered by GARDENA – aku aiavarustus, mis annab teile vabaduse luua.

Mootori spetsifikatsioon

Aku pinge 18 V

Aku tüüp Liitium-ioon

Varustus

Kaasas olevate patareide arv 1

Noa pikkus 42 cm

Hammaste avanemine 16 mm

Vibratsiooni ja müra andmed

Helivõimsuse tase, garanteeritud (LWA) 90 dB(A)

Helirõhu tase operaatori kõrvas 72 dB(A)

Vibratsioon (ah) Vibratsioon max ah 1 m/s²

9705124-01
1 tk