• −27%

Kasvatuspott UGro Cube kookossubstraat mükoriisaga 1L

462960051
3701058842280
10+ tk
3,85 €
2,81 € -27%
KM-ga | Tarneaeg 2-5 tööpäeva
Laos

Selle tootega ei ole võimalik lojaalsuspunkte koguda


UGro Cube on painduv kott, mis sisaldab väikest tellist pressitud ja veetustatud kookospähkli peeneks osakesteks, milles on vähe kiudaineid. Selle põhjas on augud, mis võimaldavad juurtel kasvada ja levida, kui need on ühendatud UGro Slabiga.

Kookospähkli substraat on kookospähkli koore purustamise ja järjestikuse töötlemise tulemus ning seda saab kasutada traditsiooniliste substraatide alternatiivse kultiveerimismeetodina. Sellel on suurepärased vettpidavad ja õhutavad omadused, mis soodustavad juurestiku ja taime kiiret kasvu. Olles jätkusuutlik ja biolagunev orgaaniline materjal, on see looduslikult rikas trihhoderma poolest, mikroorganismist, mis võitleb juuremädaniku vastu ja stimuleerib teie taime kasvu.

UGro Cube eelised:

See on väike, kerge, hõlpsasti kasutatav ja praktiline.

Seda saab kasutada nii taime kasvatamiseks kui ka koos plaadiga.

Ideaalne lühiajaliste (hooajaliste) põllukultuuride kasvatamiseks.

UGro, esmaklassiline kookospähkel

UGro on sari kvaliteetseid kookosubstraate, mis ei sisalda turvast, on biolagunevad ja on keskkonnasõbralikud. See loodi selleks, et saaksite saavutada paremaid tulemusi taimede juurdumisel, kasvatamisel ja õitsemisel, kaitstes samal ajal keskkonda. UGro kasutamisega ei vähenda te mitte ainult oma süsiniku jalajälge, vaid aitate ka säilitada turbaalasid, kus elab palju haruldasi organisme ning kus on elupaik paljudele lindudele, kiilidele ja teistele taimedele.

Kookoskiul on palju looduslikke omadusi, mis tagavad teie põllukultuurile parimad kasvutingimused:

Sellel on suurepärased vettpidavad ja õhutavad omadused, mis aitavad juurestikul ja taimel kiiremini kasvada.

See on looduslikult rikas trichodermas harzianum'i poolest, mikroorganismist, mis võitleb juuremädaniku vastu ja stimuleerib teie taime kasvu.

Värske veega loputatuna on see patogeenivaba, lõhnavaba ning kivide, juurte ja muude lisanditeta.

Kõik UGro tooted on puhverdatud, mis tähendab, et neid on töödeldud lahusega, mis vähendab nende kaaliumi ja naatriumi taset, et võimaldada kasutatavatel väetistel mõjuda otse taimedele. Meie kasutatav tooraine pärineb India rannikust kaugel, mittesoolases keskkonnas asuvatest istandustest, vältides seega igasugust kokkupuudet soolase veega. See võimaldab meil tagada madala elektrijuhtivuse (EC) taseme kõikides meie toodetes, alati sama esmaklassilise kvaliteediga, kott koti järel.

Lisaks on kookoskiudu pärast kasutamist lihtne ära visata. Kui teil on kodus kompostikast, võite kiu sinna visata. Või kui soovite, võite lasta sellel ka oma aia põhjas loomulikult laguneda.

Nii lihtne see ongi! UGro on ideaalne substraat, mis sobib nii algajatele kui ka asjatundjatele.

462960051
10+ tk