• −23%

Markeerimispliiats Trades-Marker® Dry, pika peenikese otsaga, metallist kerega

TM-MK096260
3660447110228
10+ tk
19,14 €
14,74 € -23%
KM-ga | Tarneaeg 2-5 tööpäeva
Laos

Ostes selle toote on võimalik koguda kuni 1 lojaalsuspunkt. Teie lojaalsuspunktide jääk oleks kokku 1 punkt mille saab konverteerida sooduskupongiks 0,10 €.


TRADES-MARKER® DRY on pikendatud peene otsaga grafiidist siduripliiats. Täielikult metallist disainitud, et tagada suurem vastupidavus kui plastikust hoidik, sisaldab mugavat teritajat ja klambrit. Seda saab kasutada ka värviliste juhtmetega heledate ja tumedate pindade jaoks või Silver Streak® ja Red Riter® juhtmetega keevitusvedelikega.

OMADUSED JA EELISED

Peen ots ulatub 45 mm-ni, sobib ideaalselt raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse (võimaldab sügavaid märgistusi, kinnitusavadesse)

Kork, korpus ja klamber metallist, et tagada vastupidavus ja tugevus professionaalseks kasutamiseks

Juhtme automaatne väljutamine: ühe nupuvajutusega surutakse juhe 2 mm võrra välja

Praktiline, kuna see on alati käepärast, on teritaja ühendatud surunupuga, mis võimaldab teha äärmiselt täpset märgistust

Tugev klamber särkide või pükste külge kinnitamiseks

Juhti on lihtne vahetada: keerake nupp lahti, sisestage uus juhe, keerake nupp tagasi (värviline juhe on juba enne sisestamist teritatud)

Tänu 4 tüüpi täitematerjalidele (grafiit, värvitud polüvalentseks märgistamiseks või keevitatud täidised Silver-Streak® ja Red-Riter®-iga) suudab see kirjutada või märgistada igat tüüpi pindadele ja materjalidele (tolmused, karedad, siledad, rasvased , märg, tume jne)

Kasutab 2,8 mm läbimõõduga pliid, mis ühildub teiste turul olevate täitetüüpidega

KASUTAMINE TÖÖSTUSES

Ehitus

Puidu- ja puidutööstus

Keevitamine

Metalli valmistamine

Hooldusteenused

PINNAKASUTUSED

Teras ja raud

Kivi

Plaat

Keraamilised

Saematerjal

Klaas

Plastikust

Markal
TM-MK096260
10+ tk