• −21%
  • Uus toode

EUKANUBA Mature kanalihaga väikestele koertele 3 kg

ZO-10170
8710255121000
10+ tk
23,87 €
18,86 € -21%
KM-ga
Laos

Ostes selle toote on võimalik koguda kuni 1 lojaalsuspunkt. Teie lojaalsuspunktide jääk oleks kokku 1 punkt mille saab konverteerida sooduskupongiks 0,10 €.


Eukanuba kuiv koeratoit (kuivtoit) sisaldab rikkalikult kanaliha ja on ideaalne väikest tõugu eakatele koertele vanuses alates 8 kuni 11 aastat. Valitud koostisosad tagavad kohandatud toitumise, et toetada teie eaka koera tervislikku vananemist. Eukanuba kuivtoidus sisalduv L-karnitiin toetab keharasva vähendamist ja võimaldab koeral säilitada optimaalset kehakaalu, mis omakorda tähendab väiksemat koormust liigestele. Kohandatud kiusegu, mis sisaldab prebiootilist FOS-e ja peedimassi, toetab tervet seedimist. Toidus sisalduv glükoosamiin aitab hoida liigesed tervetena ja kaltsium hoiab luud tugevad. Peale selle sisaldavad Eukanuba krõbinad looduslikke omega-6 ja omega-3 rasvhapete allikaid, et tagada terve nahk ja läikiv karvkate. Toit sisaldab ka E- ja C-vitamiine, mis on antioksüdandid ning toetavad koera immuunsüsteemi. Eukanuba unikaalsed kuusnurkse kujuga krõbinad ja DentaDefense-i hambahooldussüsteem hoiavad pikas perspektiivis hambad puhaste ja tervetena. Toit on 100% täisväärtuslik ning tasakaalustatud. Täiustatud toitumine väikest kasvu eakatele koertele, et toetada optimaalset füüsilist vormi ja elukestvat heaolu.

Esmakordsel söötmisel lisage Eukanubat nelja päeva jooksul järk-järgult oma koera toidule. Teie koer võib vanusest, iseloomust ja aktiivsustasemest olenevalt rohkem või vähem süüa. Koera jaoks peab olema alati saadaval palju värsket vett.

Peamised eelised

  • Spetsiaalse kujuga toidupala koos unikaalse DentaDefense süsteemiga aitavad hoida hambaid puhaste ja tervetena
  • Antioksüdantsed vitamiinid E ja C toetavad tervet immuunsust
  • L-karnitiin aitab hoida ideaalset kehakaalu
  • Kohandatud kiusegu, mis sisaldab fruktooligosahhariide ja peedimassi, et toetada tervet seedimist.
  • Glükoosamiin aitab hoida liigesed tervetena ja kaltsium hoiab luud tugevad
  • Looduslikud omega- 6 ja omega-3 allikad terve naha ning karvkatte säilitamiseks

Koostis

kuivatatud kana ja kalkun (25%, sh kanaliha 15%, looduslik glükoosamiini, kondroitiinsulfaadi ja tauriini allikas), värske kanaliha (16%), mais, nisu, linnuliha rasv, kaer, oder, sorgo, kuivatatud peedi viljaliha (3,5%) ), kalajahu (looduslik oomega-3 rasvhapete allikas), kanakaste, mineraalid (sh naatriumheksametafosfaat 0,34%), kuivatatud muna, fruktooligosahhariidid (0,38%, looduslik prebiootikum), glükoosamiin (loomsetest kudedest) (0,04). %).

Analüüs

valk 29%, rasvasisaldus 15%, oomega-6 rasvhapped 3,2%, oomega-3 rasvhapped 0,42%, toortuhk 6,6%, toorkiud 2,1%, kaltsium 1,45%, fosfor 1,17%.

Lisandid

^(/kg): Vitamiinid: A-vitamiin 48171IU, C-vitamiin 60mg, D₃-vitamiin 1598IU, E-vitamiin 268mg, beetakaroteen 5,3mg, L-karnitiin 50mg. Mikroelemendid: vask(II)sulfaatpentahüdraat (vask) 9mg, kaaliumjodiid (jood) 1,1mg, mangaansulfaatmonohüdraat (mangaan) 4mg, tsinkoksiid (tsink) 99mg. Antioksüdandid: (looduslikud) tokoferooli ekstraktid taimeõlist 74mg. Lõhna- ja maitseühendid: orgaaniline rosmariini ekstrakt 45 mg, tee ekstrakt 23 mg. ^Tootmise ajal lisatud täiendatud tasemed

Eukanuba
ZO-10170
10+ tk