• −23%
  • Otsas

Wera piluga kruvikeeraja 1578 A ESD

TM-WE05030104001
4013288039071
7,97 €
6,14 € -23%
KM-ga
Otsas

Selle tootega ei ole võimalik lojaalsuspunkte koguda


1578 A ESD 0,40 x 2,5 x 80 mm micro-sd

Elektrostaatiliselt ohutu Wera Micro kruvikeeraja. Kindel kaitse elektrostaatilise energia ja sellega seotud kahjustuste eest. Toetage oma käsi pöörlevale korgile ja kasutage kruvikeeraja välkkiire keeramiseks korgi all olevat kiirkeeramisala. Ei mingit aeganõudvat keerutamist. Sisseehitatud pehmete tsoonidega võimsusala suurte vabastus- ja pingutusmomentide ülekandmiseks. Täpsusala reguleerimistöödeks õige nurga saavutamiseks.

Komponentide turvaline kaitse elektrostaatilise energia ja sellega seotud kahjustuste eest

Käepide sobib kujuga käe järgi, et tagada ülim mugavus ja kiire pöördemomendi ülekanne

Mitterulliva funktsiooni ja vabalt pööratava korgiga

Wera Black Point otsik tagab täpse sobivuse ja täiustatud korrosioonikaitse

Pilukruvide jaoks

Elektrostaatiliselt ohutu Wera kruvikeeraja. Kindel kaitse elektrostaatilise energia ja sellega seotud kahjustuste eest. Kruviühenduse aegade märkimisväärne vähenemine elektroonikas ja täppismehaanikas. Kulude vähendamine.

Wera Micro kruvikeeraja peente mehaaniliste kruviühenduste jaoks: Täpne, võimas, kiire ja ergonoomiline kruvikeeramine, kasutades kolmetsoonilist disaini täpsuse, võimsuse ja kiirkeerduvate tsoonidega.

Välkkiire keerdumine pöörleva korgi ja kiirkeeramise tsooniga. Ei mingit aeganõudvat keerutamist. Jõutsoon suurte vabastus- ja pingutusmomentide ülekandmiseks ilma kontakti kruviga kaotamata. Otse tera kohal asuv täppisala edastab täpset kombatavat tagasisidet, et peenreguleerimise ajal leida õige pöördenurk.

Wera
TM-WE05030104001