Automaatne Smart kastmiskompuuter / kastmistaimer Gardena

9670451-01
4078500018869
3 tk
211,85 €
154,65 € -27%
KM-ga | Tarneaeg 2-5 tööpäeva
Laos

Ostes selle toote on võimalik koguda kuni 15 lojaalsuspunkti. Teie lojaalsuspunktide jääk oleks kokku 15 punkti mille saab konverteerida sooduskupongiks 1,50 €.


Automaatne kastmine smart rakenduse kaudu

GARDENA smart kastmiskompuuter juhib teie aia veevarustust automaatselt ja tagab seeläbi teie taimede paindliku kastmise vastavalt vajadusele. Toote kasutamiseks on vaja GARDENA smart ruuterit. See sisaldub kõigis GARDENA smart süsteemi stardikomplektides.

Tänu GARDENA nutikale veejuhtimissüsteemile ärge kunagi jätke oma aeda maha. Planeerige ja reguleerige oma aia niisutussüsteem vastavalt oma taimede vajadustele. Ideaalne iga hinnalise veetilga parimaks kasutamiseks oma aias. GARDENA nutikas veekontroll annab teile täisautomaatse kastmise, mis põhineb nutikatel ajakavadel ja ajakohastel ilmaandmetel. Paigaldage lihtsalt ja otse oma tavalisele aiakraanile ning nautige GARDENA nutika süsteemi eeliseid. Alustame sellest, et võtame oma nutitelefoni GARDENA nutirakendusega EasyApp Controliga, et juhtida oma aeda kõikjalt. Nutikas veekontroll töötab sujuvalt teiste GARDENA nutikate toodetega, kuna see on täielikult ühendatud GARDENA nutisüsteemiga; sealhulgas robotniidukid, niisutusjuhtseadmed, andur, pump ja toiteadapter. Kõik nutiseadmed on GARDENA smart Gateway kaudu Internetiga ühendatud, et saaksite nautida täielikult automatiseeritud aeda. Teine oluline eelis on rakendusesisene Auto Schedule'i abiline optimeeritud kastmisaegade jaoks, et teie aed oleks õige. Nutikat süsteemi on EasyConfigi abil kiire ja lihtne seadistada, et teid samm-sammult installida. Saate integreerida isegi nutika kodu assistendi, näiteks Apple Homekiti või Amazon Alexa. Nutikas veekontroll töötab vastavalt teie nõutavale ajakavale ja praegustele ilmastikuandmetele, kastmine toimub ainult siis, kui seda on vaja teha. Näiteks pärast pikka märja ja vihmaperioodi või kui sajab vihma, kohandab GARDENA nutirakendus teie ajakava. Talvel saate kastmisgraafiku peatada, rakendus hoiatab teid isegi siis, kui ennustatakse külma või külmumist. See aitab teil kasta oma aeda kõige tõhusamal viisil, kasutades valikulist GARDENA nutikat andurit, et mõõta mulla niiskust ja jätta planeeritud kastmine vahele, kui muld on juba niiske ega vaja kastmist. Teie taimed on parimas seisukorras ja samal ajal säästate iga väärtuslikku vett. Aia veevarustuse käsitsi juhtimiseks vajutage lihtsalt seadme nuppu ja võite kohe kastma hakata. Kasutades GARDENA tõestatud ja testitud klapitehnoloogiat, võite olla kindel, et kõik töötab sujuvalt ja ohutult. 3 AA patareid tagavad juhtmevaba ühenduse jaoks kogu hooaja. GARDENA roheliste sõrmede ekspertide parimad näpunäited leiate GARDENA rakenduse taimeteegist ja kõike, mida vajate taimede maailma kohta. Lõõgastuge oma aias, teades, et võite loota sellele kohandatavale, mugavale ja usaldusväärsele nutikale niisutusjuhtseadmele. Kasutades GARDENA nutikat veekontrolli intelligentse niisutussüsteemi jaoks, saate oma aia eest hoolitseda kõikjal.

Kastmistsüklid päevas 36

Kastmise kestus 0 h 1 min - 10 h 0 min

Kastmise sagedus Niisutuspäevade individuaalne valik

Energiavarustus 3 x AA 1,5 V leelispatarei (LR6, ei kuulu komplekti)

Töörõhk Min 0,5 baari

Töörõhk Max 12 baari

Niit 26,5 mm (G3/4), 33,3 mm (G1)

Rakendust juhitakse GARDENA nutisüsteemi rakendus (nõutav veebipõhine registreerimine, vaata kirjeldust)

9670451-01
3 tk