Automaatse kastmisega taimepott Autopot 2 x 8,5L, 2 taime

720730031
3233834162744
3 tk
63,25 €
46,17 € -27%
KM-ga | Tarneaeg 2-5 tööpäeva
Laos

Ostes selle toote on võimalik koguda kuni 4 lojaalsuspunkti. Teie lojaalsuspunktide jääk oleks kokku 4 punkti mille saab konverteerida sooduskupongiks 0,40 €.


Autopot on geniaalne süsteem, mis töötab autonoomselt ilma elektrita! Veesäästlik, kuna reguleerib taimele vajalikku vee hulka (Aquavalve). Ideaalne välitingimustes kasutamiseks. Kõik, mida pead tegema, on meeles pidada, et paak tuleb aeg-ajalt uuesti täita.
Süsteemi Autopot leidlikkus seisneb selle patenteeritud "Aquavalve" klapisüsteemis. Tänu sellele revolutsioonilisele ventiilile suudab autopott toita teie taimi mitu nädalat ilma elektripumba või taimeri abita.
Autopoti jagab regulaarselt kogu toitainelahuse, mida teie taim vajab. Pole enam probleeme üle- ega alakastmisega; olenemata sellest, millist taime te kasvatate, annab akvavalve alati õige koguse lahust.
See AutoPot süsteem sobib ideaalselt kasutamiseks kodus, kasvuhoones ja õues.

AutoPot 2 Pot süsteem on iseseisev komplekt, mis koosneb 1 x 47L paagist (kaanega), 2 x 8,5L potist ja AQUAvalve'ist.
Pärast paagiga ühendamist peate selle lihtsalt täitma, lisades toitainete lisamiseks vajadusel vedelväetist.
Seejärel tagab AQUAvalve teie taimede täieliku autonoomse niisutamise.
Selles süsteemis võib kasvatada mistahes köögivilja- või dekoratiivtaimi.

Kasutamine:
Autopot süsteemiga saate kasutada erinevat tüüpi substraate, potimulda, kookoskiudu, perliiti, kivivilla, vermikuliiti ja nende substraatide erinevaid kombinatsioone.
Optimaalne kombinatsioon on 50% kookoskiudude (või mulla) ja 50% perliidi segu. Tänu oma väga madalale tihedusele võimaldab perliit teie substraati maksimaalselt õhutada.
Esmakordsel kasutamisel tehke esimesed kastmised pottide ülaosast (1 nädala jooksul), et juured areneksid hästi kuni poti põhjani.
Võimaliku mustuse blokeerimiseks kasutage alati filtrit reservuaari ja torude vahel.

Autopot haldab automaatselt teie taimede toitumist (vesi ja hüdropooniline väetis). Klapp avaneb ainult siis, kui veetase on minimaalne. Enam pole ülekastmisega probleeme!
Autopot töötab ilma elektrita või taimerita, vaid lihtsa raskusjõu abil
Autopot on autonoomne Autopot jätkab teie taimede toitmist teie äraolekul.
Autopot on avatud hüdropooniline süsteem. Erinevalt suletud ahelaga hüdropoonikasüsteemidest jääb esialgne lahendus aja jooksul stabiilseks. Pole vaja pidevalt jälgida pH-d ega EC-d.
Autopot on igapäevaseks kasutamiseks väga praktiline. Kasvuala kõrvale paigutatud paak võimaldab teil hoida värsket lahust, mis soodustab toitainete omastamist teie taimede poolt.
Autopot on praktiline. Potte ja kandikuid saab soovi korral hõlpsasti teisaldada, kui taimed kasvavad liiga suureks, saab neid hõlpsalt üksteisest eraldada.

720730031
3 tk