• Otsas

Kastmiskott Treegator Jr. Pro pruun

60000010
655972981859
45,90 €
KM-ga
Otsas

Ostes selle toote on võimalik koguda kuni 4 lojaalsuspunkti. Teie lojaalsuspunktide jääk oleks kokku 4 punkti mille saab konverteerida sooduskupongiks 0,40 €.


Treegator kastmiskott võimaldab inimese sekkumiseta puude ja põõsaste kastmist. Tegu on veeanumaga PVC materjalist mis asetatakse puutüve ümber ning mis omakorda niisutab selle ümber olevat maapinda. Kastmiskott ei niisuta maapinda üleliia üle, säästab vett ning jaotab vett ühtlaselt. Samuti vähendab vee aurustumist ja umbrohu tekkimise võimalust.

On olemas kahte tüüpi kastmiskotte. Esimene (antud toode) on päästerõnga kujuline (mahutavus 57 liitrit) mis sobib rohkem põõsastele, kuid võib kasutada ka puudel. Teine on vertikaalse kujuga kott (mahutavus 76 liitrit ja kõrgus 60cm) mis sobib rohkem puudele. Puutüvi toimib toetusena niung seetõttu kasutatakse seda tugevamatel puudel (tüve läbimõõt alates 2,5 cm).
Kaks kotti on võimalik ka omavahel ühendada suurendades sellega kottide kogumahtu. Kastmiskotti on lihtne paigaldada ning hiljem ka mujale paigaldada. Vee täitmine on väga lihtne.
Kott tühjeneb 5 kuni 9 tunni jooksul, tühjenemise kiirust ei saa reguleerida

60000010