• −27%
  • Otsas

Voolikupooli komplekt seinale Roll-Up S-15m, valge, Gardena

9704728-01
4078500051941
153,88 €
112,33 € -27%
KM-ga
Otsas

Ostes selle toote on võimalik koguda kuni 11 lojaalsuspunkti. Teie lojaalsuspunktide jääk oleks kokku 11 punkti mille saab konverteerida sooduskupongiks 1,10 €.


Seinale paigaldatav voolikukarp RollUp S: mugav ja paindlik niisutus väikeste aedade jaoks

Seinale paigaldatava voolikukasti RollUp S abil on aia kastmine mugavam ja vaevatum kui kunagi varem. See aitab hoida teie aeda korras ja korras ning hoiab ära tüütu komistamise, mille põhjustab voolik. Praktiline voolikuhoidik paigaldatakse lihtsalt teie maja seinale ja ühendatakse painduva ühendusvooliku abil kraaniga. Tänu tugevale seinaklambrile saab voolikukarpi pöörata rohkem kui 180°, nii et jõuate vaevata igasse aianurka. Otseseks kasutamiseks pikendage lihtsalt aiavoolikut maksimaalselt 15 meetrini. Aiavoolik lukustub automaatselt eriti lühikeste ajavahemike järel kohe, kui peatute, mis tähendab, et voolikut on lihtne ja lihtne käsitseda. Kerge tõmme vooliku otsast vabastab luku ning sisseehitatud terasvedru koos uuendusliku RollControl tehnoloogiaga tagab sujuva ja kontrollitud tagasitõmbamise. RollControl kaitseb voolikukarpi ja selle ümbrust liiga kiirest veeremisest põhjustatud kahjustuste eest. Veevooliku murdude või sõlmede vältimiseks on karbil integreeritud voolikujuhik. Tänu Original GARDENA süsteemi vooliku- ja kraaniühendustele saate lihtsalt ja paindlikult vooliku külge kinnitada pikenduse või muu ühilduva GARDENA elemendi. GARDENA voolikukinnitused on teil alati käepärast. Neid saab kinnitada seinaklambri alla ja ruumi säästmiseks seal hoida. GARDENA seinale paigaldatav voolikukarp on nii UV- kui ka külmakindel ning seda saab kõhklemata aastaringselt majaseinale asetada. Kvaliteetne materjal pakub teile pikka kasutusiga ja kasutatavust ilma hoolduseta. Lisaks ei saa kasti tänu turvalisele vargusvastasele kaitsele varastada ja selle saate seinalt eemaldada ainult teie ise. Koos seinale paigaldatava voolikukarbiga saate seinakinnituse, painduva ühendusvooliku, kõik vajalikud originaal GARDENA süsteemi- ja montaažiosad ning kahe erineva pihustusjoaga düüsi. Sellel kvaliteetsel tootel on GARDENA viieaastane garantii. Kastmine, mis on alati kasutusvalmis – GARDENA seinale paigaldatava voolikukastiga RollUp S.

Tehnilised andmed

Kaasasolevad komponendid 1x seinale paigaldatav voolikukarp RollUp S, 1x seinakinnitus kaasas. Kruvid, 1x 1,5m ühendusvoolik, 3x kraanipistik, 2x voolikuühendus, 1x veepea, 1x puhastusotsik

Vooliku pikkus 15 m

Vooliku läbimõõt 11 mm

Külmakaitse Jah

Garantii aastates (pärast registreerimist) 5

Powered Kevad

9704728-01