• −27%
  • Otsas

Voolikupool seinale Roll-Up M-20m, valge, Gardena

9704732-01
4078500051989
193,71 €
141,41 € -27%
KM-ga
Otsas

Ostes selle toote on võimalik koguda kuni 14 lojaalsuspunkti. Teie lojaalsuspunktide jääk oleks kokku 14 punkti mille saab konverteerida sooduskupongiks 1,40 €.


Mugav ja paindlik keskmise suurusega aedade niisutamine kompaktse seinale paigaldatava voolikukarbi RollUp M abil

Kastmine, mis on alati kasutusvalmis – GARDENA seinale paigaldatava voolikukastiga RollUp M. Kui kastate oma aeda selle voolikukastiga, säästate nii vaeva ja aega kui ka palju hoiuruumi. See kompaktne kast kinnitatakse lihtsalt maja seina külge ja lisaks veevooliku turvalisele hoidmisele hõlbustab selle pärast kastmist kokku rullimist. Tänu rohkem kui 180° pööratavale seinaklambrile on teil kastmise ajal palju liikumisvabadust ja voolik ei paindu. Lihtsalt tõmmake 20-meetrine voolik soovitud pikkuseks välja ja võite kohe kastma hakata! Praktilised lukustuspunktid fikseerivad aiavooliku eriti lühikeste vahedega automaatselt, et saaksite oma taimi väga lihtsalt kasta. Vooliku otsa kerge tõmbega vabastate lukustusmehhanismi ja sisseehitatud terasvedru automaatselt ning veereb vooliku teie eest usaldusväärselt tagasi. Tagamaks, et keskkond ja voolikupooli korpus jääksid kahjustamata, on tagasitõmbemehhanismil uuenduslik RollControl tehnoloogia, mis tagab ohutu ja kontrollitud tagasitõmbamise. Rullimise ajal tekkimist või sõlmede tekkimist hoiab ära integreeritud voolikujuhik. Original GARDENA süsteemi kraani- ja voolikuühendustega saate voolikut paindlikult pikendada või teisi GARDENA kastmistarvikuid kinnitada. Teie GARDENA voolikukinnitused on alati käepärast, need saab kinnitada seinakinnituse alla ja ruumi säästmiseks seal hoiustada. Loomulikult on seinale paigaldatav voolikukarp valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis pakuvad nii UV- kui ka külmakaitset, vastupidavat kasti saab kasutada aastaringselt. Veelgi enam, tänu varguskaitsele ei saa kasti varastada ja selle saate seinalt eemaldada ainult teie ise. Lisaks seinale paigaldatavale voolikukarbile sisaldab kast seinakonsooli, painduvat ühendusvoolikut, kõiki vajalikke originaalseid GARDENA süsteemi- ja montaažiosi ning kahe erineva pihustusjoaga pihustit. GARDENA annab sellele kvaliteetsele tootele viieaastase garantii.

Tehnilised andmed

Kaasasolevad komponendid 1x seinale paigaldatav voolikukarp RollUp M, 1x seinakinnitus kaasas. Kruvid, 1x 1,5m ühendusvoolik, 3x kraanipistik, 2x voolikuühendus, 1x veepea, 1x puhastusotsik

Vooliku pikkus 20 m

Vooliku läbimõõt 11 mm

Külmakaitse Jah

Garantii aastates (pärast registreerimist) 5

Powered Kevad

9704732-01