Uued tooted

Uued tooted

Tilkkastmissüsteem 60-le taimele ECO-DROP Krooon, veenõuga

471800
4748001005674

Tilkkastmissüsteem on enimlevinud ja ammu tuntud süsteem taimede kastmiseks. Harrastajate seas on see ka hästi levinud, sest seda on mugav kasutada, säästab aega ja jõudu. Paigaldusega saab igaüks hakkama ja süsteem ei vaja erihooldust.

45,90 €
KM-ga
Otsas

Ostes selle toote on võimalik koguda kuni 4 lojaalsuspunkti. Teie lojaalsuspunktide jääk oleks kokku 4 punkti mille saab konverteerida sooduskupongiks 0,40 €.


Baaskomplekt sobib 4-6 meetrit pikale kasvuhoonele kahe või kolme peenraga. Komplektis on 60 tilgutit, kuid vajadusel võib kasutada ka väiksema arvuga taimedel. Kui taimi on aga rohkem, siis saab alati tilguteid juurde osta. On võimalik ühendada veetrassiga või veenõuga, küsige vajadusel nõu meie käest.
Komplektist leiate kõik, mis selle süsteemi mugavaks ja pikaajaliseks kasutamiseks vaja läheb. Mustast polüetüleenist valmistatud voolik ei lase vees vetikatel vohada ja selle must värv soojendab täiendavalt selle sees olevat vett.
Süsteemi alguses paigaldatud filter takistab selle ummistumist. Süsteemi ühendamiseks ja paigaldamiseks on komplektis kõik vajalik olemas.
Süsteem töötab väga lihtsalt. Vesi jõuab tilgutiteni vabavooluga (selle eelduseks on veenõu mis on maapinnast kõrgemale paigutatud) või veetrassist (ühisveevärgist, veerõhu alandamiseks on komplektis olemas rõhu alandaja).
Samuti on võimalik varustada süsteem taimeriga, mis võimaldab taimede õigeaegset kastmist näiteks Teie puhkuse või äraoleku ajal.

Tilkkastmissüsteemi paigaldamine on tõhus, sest:

  • Säästab vett - tavapärase kastmisega ei jõua suur osa veest juurteni (kas jääb taimelehtedele või aurustub pinnasel). Tilkkastmissüsteemiga saavutate olulise veesäästu kuna vesi juhitakse otse juurteni.
  • Väetiste sääst – väetis võib kasutada ainult juurtetsoonis, ülejäänud pinnas jääb puutumata.
  • Umbrohu vähenemine – kuna kastetakse vahetult taime juurestikku ja ülejäänud pinnas jääb kuivaks, siis vähendab see umbrohu tekke võimalust.
  • Liigne niiskus väheneb – veekulu kastmisel väheneb ning sellega ka niiskus kasvuhoones (mis võib tekkida liigse vee aurustumisest).
  • Taimed ei saa põletada – päikesele ilmaga võivad veetilgad taimedel sellele kahju tuua, sest võib tekkida nende põletusoht. Tilkkastmisega seda probleemi ei teki.
  • Suurendab aiakultuuride saagikust
  • Vähendab Teie füüsilist koormust
471800

Kokkusobivad tooted